Art Central XL

Art Weekend

17 t/m 19 maart 2023

Meer dan 30 kunstruimtes en instellingen slaan de handen ineen om Rotterdam in het teken te zetten van hedendaagse kunst. Van vrijdag 17 tot en met zondag 19 maart 2023 staat de stad Rotterdam in zijn geheel in het teken van hedendaagse kunst en cultuur tijdens Art Central Rotterdam XL. 

Bij Baanhof is de centrale tentoonstelling SUBJECT:TRANSITION samengesteld door curator Anna Buyvid met werken van alle deelnemende kunstruimtes. De tentoonstelling heeft als doel te reflecteren op transities in de breedste zin van het woord. OMI is onderdeel van deze tentoonstelling met het werk Threshold van kunstenaar Charlie Koolhaas.

Tijdens Art Central XL is OMI alle dagen geopend met de tentoonstelling STRANGE (I’ve seen that work before), waar werk te zien is van kunstenaars, fotografen en ontwerpers: Ossip van Duivenbode, Loes van Duijvendijk, Jeroen Erosie, Frank Hanswijk, Bart Isings, Rubén Dario Kleimeer, Charlie Koolhaas, Gyz La Rivière, Sander van Wettum, Architectuur Maken, Dérive, Studio 1:1, Studio Spass en Studio Verter

Evenement:
Datum:

vrijdag 17 t/m zondag 19 maart 2023